10 Haziran 2013 Pazartesi

güncellemeler..

merhaba sevgili okuyucular,

hiç biriniz merak etmeyin; saklınotalar içeriğiyle zenginleşmeye devam edecektir. Ancak şu aralar ülkemizin içinde bulunduğu durum parfüm keyfinden çok daha önemli. Bu ülkenin insanlarının geleceği belirginleşene kadar yeni inceleme olmayacak. İnsanlar hakları için çırpınırken, ben burada gelip vay bu parfüm şöyle güzel, bu parfüm böyle güzel şeklinde umursamaz bir tutumla hareket etmeyi kendime yediremem, rahatsız olurum. Zaten sizlerin de çok büyük bir kısmınız için parfümün umrunuzda olduğunu zannetmiyorum. O sebepten; aramızı verelim, biraz ülkemize dönelim..

sağlıcakla.. 

2 yorum:

  1. hocam ülkemizin içinde bulunduğu durumu merak ediyorumda?bazı güçlerin dezenformasyonu ve provokasyonuyla huzur ve istikrar ortamının bozulmaya çalışıldığı aşikar.oyunlara gelmeyelim lütfen.ortada öyle aman aman büyütülecek ne var anlayamıyorum.ağaç kesilmesimi?? bunu inşaat yapan sıradan bir müteahhit dahi yapıyor..herkesi sağduyuya davet edelim bence..

    YanıtlaSil
  2. Bende ülkede ne var anlamıyorum. Taksim Dayanışmasının ülkeye dayatmaya çalıştığı görüşleri ve bunu destekleyen gruplar. İlk günler vatandaş olarak hassasiyet gösterdik ama artık iş başka yönlere kayıyor.

    YanıtlaSil